Onze diensten

Aannemersbedrijf Poldervaart BV is zeer actief in de vrije sector markt. Zo bouwden wij in de afgelopen jaren tientallen vrije sector woningen, voornamelijk op Voorne Putten, maar ook daarbuiten. Wij bouwen voor particuliere opdrachtgevers en vaak werken we daarbij samen met diverse gerenommeerde architectenbureaus.

Onze ambachtelijke kennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat ook panden te restaureren. In sommige gevallen gebeurt dit onder toezicht van ‘Monumentenzorg’ en met behulp van subsidie. Deze panden zijn eigendom van particulieren dan wel van gemeenten of andere instellingen.

Het Prinsehuis en het de Ruyterhuis van de Gemeente Hellevoetsluis zijn hier voorbeelden van. Ook het Brandweer Museum te Hellevoetsluis is door ons gerestaureerd. 

Ook voor uw verbouwplannen en renovaties bent u bij Aannemersbedrijf Poldervaart BV aan het juiste adres.  Door jarenlange ervaring met uiteenlopende renovatieprojecten en een vast team van vakkundige medewerkers staan wij garant voor een goed resultaat.